Ledelsesudvikling 2020

At stå stærkt i dit personlige lederskab er afgørende for at skabe et solidt fundamentet og optimale rammer for din karrierevej, og for din fremtidige succes som leder. Jeg kan hjælpe dig med at skabe din unikke signaturhistorie og personlige ledelsesstil, baseret på dine værdier, dine styrker og dine erfaringer.

Din talentprofil

Vi tager afsæt i din talentprofil – dine toptalenter og naturlige styrker – Din talentprofil er fundamentet og det kompas du kan navigere efter fremover for at sikre at du er autentisk. Når du kender dine styrker, dit drive og dine værdier vil du styrke din beslutningskraft og din personlige power – Igennem et forløb hos mig, vil du blive klædt på til at eje hele den du er , og du vil få indblik i hvad der skal til for at du kan være den bedste version af dig selv. Forløbet giver dig også værktøjerne til at få din passion og dine toptalenter i spil, i langt højere grad end før.
Forløbet er krydret med viden fra antropologien og psykologiens verden – samt fra mine  studier i optimal udvikling, læring og succesfulde forandringsprocesser. Det er viden og metoder, som jeg selv har afprøvet i mit arbejde med mennesker, som facilitator, underviser, mentor og coach.

Hvad er en talentprofil?

TalentIndikator er en videnskabelig funderet test, som er udviklet på baggrund af mere end 50 års studier af succesfulde virksomheder – Virksomheder som kontinuerligt har succes igennem tid. Forskningen viser, at ledere i succesfulde organisationer kender, anerkender og forstår egne samt medarbejderes talenter og potentialer. Og at lederen sikrer at arbejdsopgaver og talentprofil er afstemt – Det er essentielt at toptalenter sættes i spil og er omdrejningspunktet i forhold til talentudviklingen.

Denne tilgang er bæredygtig – den skaber positive resultater på organisatorisk niveau i hele organisation, i dit eget lederskab og blandt dine medarbejdere. Herunder kan du se et eksempel på en Talentrapporten.