Er dit arbejdsliv bæredygtigt?

Bruger du dine styrker og toptalenter i dit arbejdsliv?Er du effektiv og begejstret i hverdagen? Har du har dine toptalenter i spil, er du i flow og er dine arbejdsopgaver sjove og energigivende?

Vil du gerne vækste din oplevelse af mening, motivation og energi i arbejdsdagen?
opleve at være så engageret, og opslugt af spændende opgaver, at du mister oplevelsen af tid og sted – og tilmed vender hjem til familien, med mere energi og overskud.

Det er på alle måder muligt at elske dine arbejdsopgaver når du bruger din talenter rigtigt.

– Jeg kan hjælpe dig med at få indblik i dine toptalenter og med at luge ud i de drænende arbejdsopgaver, som stjæler din energi og dit overskud og gør dig meget mindre effektiv.

Engagement og High Performance

– Vidste du, at ledere der, strategisk, afstemmer medarbejdernes talenter og arbejdsopgaver, har medarbejdere der er, minimum, 100% mere effektive og seks gange så engagerede som deres kollegaer? – seks gange – og dobbelt så effektive!

Bliv den bedste version af dig selv

– Igennem et Talentsession hos mig, vil du blive klædt på til at eje den du er, dine signaturstyrker og din talentpakke, og du vil få indblik i hvad der skal til for at du kan være den bedste version af dig selv.
Forløbet giver dig også værktøjerne til at få din passion og dine toptalenter i spil, i langt højere grad end før.
Forløbet er krydret med viden fra antropologien og psykologiens verden – samt fra mine  studier i optimal udvikling, læring og succesfulde forandringsprocesser. Det er viden og metoder, som jeg selv har afprøvet i mit arbejde med mennesker, som facilitator, underviser, mentor og coach.

Få indblik i dine unikke talenter

Vi tager afsæt i din talentprofil – dine toptalenter og naturlige styrker – Din talentprofil er fundamentet og det kompas du kan navigere efter fremover for at sikre at du er autentisk.
Når du kender dine styrker, får du også indsigter omkring dit drive og dine værdier og hvilke motiver der aktivere din beslutningskraft og din personlige power

Er du nysgerrig?

Hvad er en talentprofil?

TalentIndikator er en videnskabelig funderet test, som er udviklet på baggrund af mere end 50 års studier af succesfulde virksomheder – Virksomheder som kontinuerligt har succes igennem tid. Forskningen viser, at ledere i succesfulde organisationer kender, anerkender og forstår egne samt medarbejderes talenter og potentialer. Og at lederen sikrer at arbejdsopgaver og talentprofil er afstemt – Det er essentielt at toptalenter sættes i spil og er omdrejningspunktet i forhold til talentudviklingen.

Denne tilgang er bæredygtig – den skaber positive resultater på organisatorisk niveau i hele organisation, i dit eget lederskab og blandt dine medarbejdere – Herunder kan du se et eksempel på en Talentrapport.