Jeg kan hjælpe dig med

  • Udvikling af dit personlige lederskab
  • Talentudvikling og udvikling af High Performance teams
  • Styrkebaseret ledelse og organisationskultur
  • Bæredygtige forandringsprocesser

Fremtidens ledelse er styrkebaseret, medfølende og bæredygtig

Jeg bærer titlen Cand. mag i læring og forandringsprocesser og BA i Pædagogik og psykolog. Derudover har jeg læst Antropologi og studeret mennesker i praksis, i mange forskellige lande og kulturer.

Den røde tråd i mit arbejdsliv er relationer, processer og udvikling.  Mit talent for at bygge og udvikle relationer og mennesker har fundet udtryk i mange forskellige jobfunktioner blandt andet i rollen som facilitator, konsulent, coach, underviser, kursusleder, mentor og teambuildinginstruktør.

Jeg har udviklet didaktiske designs for uddannelser, kurser og workshops og i 2018 udviklede jeg også ROOT-modellen for High Performance Teams.

I mit arbejdet med ledere og teams er principperne omkring styrkebaseret og bæredygtigt lederskab en integreret del af min praksis. Derudover er jeg inspireret af en anerkendende og medfølende tilgang samt systemiske og narrative metoder.

Mine studier, min erfaring og nysgerrighed på mennesker har desuden medført certificering i Team- og procescoaching, styrkebaseret talenttests og senest certificeringen som netværksfacilitator.

Jeg praktisere dagligt Mindful Self-Compassion Strategier og øver mig i at kultivere og udvikle mine styrker og personlige lederskab.

Af samarbejdspartnere kan nævnes blandt andet, ledere fra Danfoss, Gladsaxe Kommune, IT People Denmark og Mangfoldighedsledelse.